KRYESORE

Ambasadorja e BE-së Hohmann i paraqet letrat kredenciale Presidentit të Shqipërisë Begaj

KRYESORE

Zhozep Borell: Zgjerimi i BE-së kërkon partnerët nga Ballkanit Perëndimor të forcojnë demokracinë dhe BE-ja të përmbushë detyrimet e saj

KRYESORE

Marrëdhëniet mes BE-së dhe Shqipërisë

NË FOKUS

KALENDARI I AKTIVITETEVE

AKTIVITETE TË ARDHSHME
More events coming soon

MË SHUMË NGA SELIA QENDRORE NË BRUKSEL