Remote video URL

Intervistë e Ambasadores Apostollova për emisionin 'Argument Plus' të RTV21

18.02.2020

Pritjet që BE-ja ka nga qeveria e re, takimet e para me Kryeministrin e ri, ministrat, Kryetaren e Kuvendit të Kosovës, prioritetet për muajt e parë, rëndësinë e zbatimit të MSA-së, rendi dhe ligji, e arsimi, ishin disa nga temat e trajtuara në intervistën për 'Argument Plus' të RTV21 e transmetuar më 14 shkurt 2020.