KRYESORE

Tinguj dhe atmosferë magjike në Parkun e Qytetit të Shkupit në Ditën e Evropës

KRYESORE

Bashkimi Europian dhe Republika e Maqedonisë së Veriut

KRYESORE

HR/VP Borrell në Shkup: Maqedonia e Veriut dhe Ballkani Perëndimor janë përparësi strategjike për BE-në, harmonizimi në lidhje me Rusinë dëshmon përkushtimin ndaj vlerave të BE-së

NË FOKUS

KALENDARI I AKTIVITETEVE

AKTIVITETE TË ARDHSHME
More events coming soon