ГЛАВНИ СОДРЖИНИ

Магични звуци и атмосфера во Градскиот парк во Скопје на Денот на Европа

ГЛАВНИ СОДРЖИНИ

Европската Унија и Република Северна Македонија

ГЛАВНИ СОДРЖИНИ

Високиот претставник/потпретседател Борел во Скопје: Северна Македонија и Западен Балкан се стратешки приоритет за ЕУ, усогласениот став околу Русија докажува посветеност кон вредностите на ЕУ

ВО ФОКУСОТ

КАЛЕНДАР НА НАСТАНИ

СЛЕДНИ НАСТАНИ
More events coming soon

ВЕСТИ

ПОВЕЌЕ ОД СЕДИШТЕТО ВО БРИСЕЛ