BUZ DAĞI

24.11.2023

Çocuk Filmleri Seçkisi/ Fransa, 2019, 7’

Detaylar
  • Yönetmen: Damien Desvignes, Victor Hayé, Mathieu Barbe
  • Müzik: Kémi Likouka
  • Yapım: ECV Animation Bordeaux

Özet

Buzul sürüsünden ayrılan meraklı bir buzdağı büyük akıntılarla sürüklenir. Ardından korku ve şaşkınlıkla, eziyetli olduğu kadar görkemli bir dünyayı keşfeder.

Yönetmen

Damien Desvignes, Victor Hayé, Mathieu Barbe

Bu film, ECV Bordeaux'da eğitim gören üç öğrenci tarafından 3D Animasyon Sineması Yüksek Lisansı programının bir parçası olarak yapıldı. 2019 yılında mezun olan öğrencilerin her biri şu anda bir stüdyoda çalışıyor. Victor Hayé Framestore’da baş previs sanatçısı ve 3D animatör; Damien Desvignes, Brunch Studio’da kıdemli ışık sanatçısı; Mathieu Barbé ise Fortiche prodüksiyonda CG sanatçısı olarak çalışıyor.

Görüntüler
Glace A I'Eau4_0.png

Glace A I'Eau3_0.png

Glace A I'Eau2_0.png

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu, İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’nin yıldönümü vesilesiyle, her yıl AB İnsan Hakları Kısa Film Günleri düzenliyor. Tüm filmleri görmek için buraya tıklayınız.