KRYESORE

#SëBashkupërShqipërinë - Dy vjet pas Konferencës së Donatorëve për rehabilitimin pas tërmetit, shkollat e reja dhe sitet e rijetësuara të trashëgimisë kulturore hapin dyert e tyre për publikun

KRYESORE

Zhozep Borell: Zgjerimi i BE-së kërkon partnerët nga Ballkanit Perëndimor të forcojnë demokracinë dhe BE-ja të përmbushë detyrimet e saj

KRYESORE

Marrëdhëniet mes BE-së dhe Shqipërisë

NË FOKUS

KALENDARI I AKTIVITETEVE

AKTIVITETE TË ARDHSHME
More events coming soon